Burelen

Onze burelen zijn gesloten van 16 juli t.e.m. 7 augustus 2022. Plaats je een order gedurende deze periode? Dan ontvang je ook meteen na jouw bestelling een orderbevestiging in jouw mailbox.
Het order wordt dan definitief verwerkt in de week 8 augustus. Je kan dan een mailtje verwachten van één van onze medewerkers met de officiële orderbevestiging.

Transport

Ook onze vrachtwagens en chauffeurs nemen even gas terug. Leveringen van orders na 01/07/2022 kunnen niet gegarandeerd worden binnen 7 werkdagen geleverd te zijn. Onze medewerkers contacteren jou een dag op voorhand om je op de hoogte te brengen van de levering.

De laatste leveringen zijn voorzien op 13/7/2022. Nog niets ontvangen tegen dan? Vanaf 8/8/2022 gaan we terug vol op aan de slag om het zo snel mogelijk te leveren.

Heb je een product gekocht dat op voorraad ligt in onze fysieke outlet showroom en magazijn te Dottenijs? Dan kan dit steeds afgehaald worden tijdens onze openingsuren. (Met uitzondering van onze verlofperiode, zie hieronder.)

(Fysieke) outlet showroom en magazijn

Onze fysieke outlet showroom en magazijn is gesloten van 16 juli t.e.m. 7 augustus 2022. Je blijft natuurlijk 24/7 welkom op woodlet.be, onze online outlet!

Lees hier hier hoe jouw bestelling verwerkt wordt bij Woodlet en bekijk onze levering -en afhalingsmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.