Banner landingspagina NL FR

5% korting op volledig assortiment

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN!

Van 16/05/2022 t.e.m. 16/06/2022 geniet je bij Woodlet van 5% korting bovenop onze outletprijzen op al onze producten, dus ook op houten vloeren en decoratieve plaatmaterialen (HPL en laminaat). Geef bij het afrekenen van jouw winkelmandje de code BBWL2022! en profiteer van de 5% korting.

EINDEREEKSEN
Heel recent verlieten heel wat houten vloeren en decoratief plaatmateriaal (HPL en laminaat) het assortiment van Cras om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Deze eindereeksen zijn nu terug te vinden op Woodlet tegen heel gunstige prijzen. Ontdek ze via de links hieronder. Deze producten zijn dus volledig nieuw en niet beschadigd.

HOUTEN VLOEREN

Half massief parket eik Velvet

Half massief parket eindereeksen

Op zoek naar een betaalbare eiken meerlagenparket? Ontdek dan zeker de nieuwe Velvet meerlagenparkets die aan ons assortiment werden toegevoegd. Velvet meerlagenparket onderscheidt zich van vele andere meerlagenparkets dankzij de mooie kwalitatieve en stabiele toplaag.

Ontdek ons aanbod half massief parket >>

Laminaat Quick Step en Haro

Haro eindereeksen

Kijk je vooral uit naar een onderhoudsvriendelijke vloer maar met de warme eigenschappen van een houten vloer? Dan is een laminaatvloer misschien wel de vloer waar je naar op zoek bent want laminaatvloeren kenmerken zich door hun slijtvaste en krasbestendige laag.

Ontdek ons aanbod laminaatvloeren >>

DECORATIEF PLAATMATERIAAL

Melamineplaten van Finsa en Polyrey

Interieurproject in het verschiet? Bekijk dan zeker ons aanbod decoratief plaatmateriaal. Ons assortiment werd recent ook aangevuld met melamineplaten in heel wat verschillende decoren van verschillende merken (Polyrey en Finsa) op verschillende dragers van verschillende diktes.

Landingspagina melamineplaten