Onderliggers Rnd geimpregneerd 56 x 50 x 3300

Dit is een 2dekeus artikel. De palen kunnen licht getorst of gebarsten zijn.

Onderliggers terrassen 56x60 grenen
21,45 13,31 / stuk (incl. BTW)
17,73 11,00 / stuk (excl. BTW)
  • 1 onderligger : 3300 mm
Uitverkocht

Specificaties

  • Lengte: 3300 mm
  • Breedte: 50 mm
  • Dikte: 56 mm
  • Aangeboden door: Cras
  • SKU: 131349

Productomschrijving

Deze 4-zijdig geschaafde onderliggers in rode noordse den zijn ideaal om uw terrasplanken in grenenhout op te bevestigen.

Deze gevelplanken zijn geimpregneerd. Geïmpregneerd of gedrengd hout, u heeft de term vast wel eens voorbij zien komen in uw zoektocht naar tuinhout. Maar wat betekent dit nou? Impregneren is een manier om hout te verduurzamen. Deze behandeling zorgt ervoor dat hout langdurig beschermd is tegen schimmels, insecten en bacteriën. Het impregneren is nodig om niet duurzame houtsoorten, zoals naaldhout, geschikt te maken voor buitengebruik. Zo is Rnd, wnd, douglas hout eigenlijk alleen in de tuin toepasbaar als het eerst behandeld is en impregneren is daarbij vaak een eerste keus, omdat het relatief goedkoop en eenvoudig is.

Bij het impregneren van hout wordt het hout behandeld met een combinatie van chemicaliën, met als hoofdbestanddeel koper. Het metaal koper beschermt het hout uitstekend tegen houtrot en insecten. De andere toegevoegde stoffen beschermen het hout tegen andere vormen van aantasting, waar het koper geen invloed op heeft. Geïmpregneerd hout heeft vaak een kenmerkende groene gloed. Dit komt door het koper wat nu in het hout zit.

De afmetingen van deze onderliggers zijn 56 mm dik , 50 mm breed en 3300 mm lang.

Toepassingen

Tuinhout

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.