Multiplex platen Berk CP/CP 21x1240x3050

MTX Berk Bouleau CP
150,04 112,53 / lot (incl. BTW)
124,00 93,00 / lot (excl. BTW)
  • 1 lot = 2 platen
Uitverkocht

Productomschrijving

Multiplex bestaat uit een oneven aantal op elkaar verlijmde lagen afrolfineer. Er is een afwisseling van dwars- en langsfineer wat de platen een grotere dimensionele stabiliteit oplevert. De nerf van de buitenste fineren of dekfineren loopt in dezelfde richting en is ook bepalend voor het uitzicht van de plaat. De kern bestaat uit een oneven aantal kruiselings gepositioneerde lagen, blindfineren of binnenlagen genoemd. Als het totaal aantal lagen slechts 3 is bij dunne platen spreken we van triplex, platen met een hoger aantal lagen zijn multiplex. In het productieproces van multiplex worden de fineren eerst tot het juiste vochtgehalte gedroogd en dan worden ze onder druk en hoge temperatuur op elkaar verlijmd. Als alle fineerlagen van dezelfde houtsoort zijn dan spreken we van een multiplex door en door of 100%.

Deze platen Multiplex Berk CP/CP 21x1240x3050 heeft aan beide kanten de kwaliteit CP. De kwaliteit CP staat voor constructieve kwaliteit met open gebreken die zijn dichtgeplamuurd.

De dikte van de platen is 21 mm, de breedte is 1240 mm en de lengte is 3050 mm. In dit lot zitten er 2 platen.

In totaal 7,564 m².

Specificaties

  • Lengte: 3050 mm
  • Breedte: 1240 mm
  • Dikte: 21 mm
  • Aangeboden door: Cras
  • SKU: 200011120021012502500

Veelgestelde vragen over dit product

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd of is deze klaar voor afhaling? En hoeveel kost dit?

We bundelden alle informatie over leveringen en afhalingen, samen met de bijhorende kosten op één handige pagina levering en afhalen.


Waarvoor staan de kwaliteit bij MTX platen?

In standaardmultiplex met afrolfineer bestaat de mooiste afwerking A niet meer, waardoor B de mooiste fineerkwaliteit is. Iedere fabriek heeft zijn eigen kwaliteitscriteria waardoor kleine kwaliteitsverschillen mogelijk zijn en beslist wat toegelaten en niet toegelaten is om aan een bepaalde kwaliteit te voldoen. Algemeen gesproken kan er wel van het volgende uitgegaan worden :

B (I) verniskwaliteit, natuurlijke kleurnuances mogen voorkomen, korte kopscheurtjes, op kleur aangepaste houtherstellingen zijn mogelijk

BB (II) schilderkwaliteit, reparaties toegestaan, kleine kwastjes, kleine splits en kopscheurtjes

C (III) constructieve kwaliteit met open gebreken, splits, kleurverschillen zijn toegestaan

CP constructieve kwaliteit met open gebreken die zijn dichtgeplamuurd

D (IV) kwaliteit met nog grotere open gebreken


Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.