Multiplex FSC Mix Credi Berk B/BB 18x2500x1250

MTX 1
MTX 2
14,52 / plaat (incl. BTW)
12,00 / plaat (excl. BTW)
  • 1 plaat = 3,125 m²
Uitverkocht

Productomschrijving

De platen Multiplex FSC Mix Credi Berk B/BB 18x2500x1250 zijn nog perfecte platen. Deze platen kunnen gebruikt worden voor volgende toepassingen: Interieurinrichting, meubelen, constructie.

De bovenkant van de plaat heeft een kwaliteit B. B staat voor verniskwaliteit. De onderkant van de plaat is BB kwaliteit. BB kwaliteit is schilderkwaliteit.

De afmetingen van deze platen zijn : dikte 18 mm , breedte 1250 mm en lengte 2500 mm.

De grijze verkleuring op de zijkant van de plaat is vuiligheid van de heftruck , geen schimmel.

Specificaties

  • Lengte: 2500 mm
  • Breedte: 1250 mm
  • Dikte: 18 mm
  • Aangeboden door: Cras
  • SKU: 900011112018025001250

Toepassingen

Meubelen | Binnenschrijnwerk

Veelgestelde vragen over dit product

Waarvoor staan FSC® en PEFC?

FSC® en PEFC zijn de twee bekendste keurmerken op het gebied van hout. Hout wat is voorzien van een FSC®- of PEFC-keurmerk garandeert u dat het afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. In deze bossen wordt selectief gekapt en wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. Hierdoor weet u dat het proces niet schadelijk is voor het milieu. Ondanks het gezamenlijk doel van beide keurmerken om te streven naar 100% duurzaam bosbeheer, blijft de vraag: wat is het verschil?

Het doel van FSC® en PEFC:
Als overeenkomst hebben FSC® (Forest Stewardship Council®) en PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) dezelfde doelstelling: bossen verantwoord beheren en daarmee de bossen langdurig in stand houden en behoeden voor vernietiging. Beide partijen spreken van duurzaam of verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.


Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.