Cpl vel finsa decor 45A Beuk bama SIII 0,8x3050x1300

45 A
93,17 36,30 / plaat (incl. BTW)
77,00 30,00 / plaat (excl. BTW)
  • Voorraad: 18 platen
  • 1 vel : 3,965 m²

Productomschrijving

Finsa 45A is onderdeel van de FINSA Gama Duo collectie. Deze collectie kenmerkt zich door een uitgebreid palet aan uni kleuren, hout-, steen en fantasie decoren en bijpassende (synchroon) structuren. Alle decoren uit de FINSA Gama Duo collectie hebben een directe kleurkoppeling in HPL, melamine en ABS band. Maar liefst 65 decoren zijn direct uit voorraad leverbaar als HPL of gemelamineerd superPan.

HPL / CPL is een harde, vormvaste plaat die als decoratieve laag op een dragermateriaal kan worden geplakt. De HPL / CPL leent zich goed voor horizontale toepassingen in droge ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kasten, keukens, balies, tafels en displays. Voor verticale toepassingen kun je ook kiezen voor gemelamineerd superPan met een direct kleurkoppeling met FINSA Gama Duo HPL.

De kleur van deze vellen is 45A. De kleurnaam is Beuk bama. De strcutuur is SIII.

De afmeting van de plaat zijn : 0,8 mm dik , 1300 mm breed en 3050 mm lang.

1 vel is 3,965 m² groot.

Specificaties

  • Lengte: 3050 mm
  • Breedte: 1300 mm
  • Dikte: 8 µm
  • Aangeboden door: Cras
  • SKU: 109935

Dit product ligt op voorraad in

Afhaalpunt Cras Woodshop Heule,, Waterven, 8501 Heule

Bekijk de openingsuren.

Toepassingen

Meubelen

Veelgestelde vragen over dit product

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd of is deze klaar voor afhaling? En hoeveel kost dit?

We bundelden alle informatie over leveringen en afhalingen, samen met de bijhorende kosten op één handige pagina levering en afhalen.


Wat is het verschil tussen CPL laminaat en HPL laminaat?

CPL (Continuous Pressed Laminate)of HPL (High Pressure Laminate) bestaat uit verschillende lagen papier die onder hoge druk geperst worden. De bovenste laag is een transparante laag gemaakt van kunsthars. Daaronder is een decoratieve laag geplaatst die het geheel een bepaalde kleur en uitstraling geeft. Onder de decoratieve laag zijn 4 tot 10 lagen kraftpapier met hars geplaatst. De lagen worden allemaal samengeperst onder een hoge temperatuur. Hierdoor ontstaat een zeer sterk en hard materiaal. Het is goed bestand tegen krassen. Daarnaast is het materiaal slagvast en weerbestendig. We noemen dit ook een HPL of CPL vel. Standaard heeft dit een dikte van om en bij de 0,7-0,8mm. Het laminaatvel wordt vervolgens op een drager naar keuze geplakt, zijnde multiplex, spaanplaat of MDF en verder verwerkt tot keukenkasten, werkbladen, tafels, deuren etc.

Het verschil tussen CPL en HPL bevindt zich bij de productie. Bij CPL wordt het papier vanop een rol gevoed in de pers, die continu druk uitoefent op het papier dat erin passeert. Te vergelijken met een lopende band die nooit stopt.

HPL of High Pressure Laminate wordt statisch geperst. Dit wil zeggen, het papier gaat in de pers. De pers oefent voor een bepaalde tijd druk uit aan een bepaalde temperatuur. Wanneer het HPL vel klaar is, gaat de pers omhoog, schuift het vel door en worden de volgende lagen papier in de pers geladen.


Geen antwoord gevonden?
Stel hier je vraag over "Cpl vel finsa decor 45A Beuk bama SIII 0,8x3050x1300"

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.