Massieve parket merbau 2V 14 x 115

IMG 5318
IMG 5316
IMG 5314
1.730,30 931,70 / lot (incl. BTW)
1.430,00 770,00 / lot (excl. BTW)
  • Voorraad: 1 lot
  • 1 lot : 22 m²

Specificaties

  • Lengte: 2400 mm
  • Breedte: 140 mm
  • Dikte: 9.3 mm
  • Aangeboden door: Dubois-Parquet
  • SKU: 126031

Productomschrijving

Merbau is duurzaam tot zeer duurzaam tropisch hardhout, afkomstig uit Zuidoost-Azië. Het hout is gekenmerkt door zijn homogene en vaste structuur, met kleuren die variëren over geel-, oranje-, rood- of grijsbruin kernhout, met veel variatie en een mooie glans. Op gebied van kleur en structuur, gelijkt het bijzonder op het Afrikaanse Afzelia. Vandaar dat het ook bijzonder populair is bij zowel binnen als buitenschrijnwerk: amen en deuren, gevelbekleding, parket, plankenvloeren, trappen, industriële vloeren. Merbau behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2, waardoor het hout duurzaam tot zeer duurzaam is. Bij merbau is er héél weinig kans op scheuren en vervorming, eenmaal droog werkt het hout nauwelijks. Perfect dus voor alle buitentoepassingen.
Merbau heeft kans tot 'bloeden'. Hierdoor komen er inhoudsstoffen naar buiten, waardoor het tijdelijk kan lijken alsof het hout 'bloedt'. Dit veroorzaakt in het begin tijdelijke kringen in het hout, die vanzelf verdwijnen eenmaal alle inhoudsstoffen uitgeregend zijn. Nadien blijft één mooi egaal vergrijs geheel.

De parket moet nog behandeld worden.

Dit lot Massieve parket merbau 2V 14 x 115 mm heeft aan de lange zijde 2V groef. De dikte van de planken is 14 mm en de breedte is 115 mm

Het lot is 22 m² groot.

Dit product ligt op voorraad in

Dubois-Parquet, Industrielaan 5, 8790 Waregem

Bekijk de openingsuren.

Toepassingen

Slaapkamer | Woonkamer

Accessoires

Wij raden Mapei producten aan indien je deze massieve parket wenst te verlijmen. Deze zijn te verkrijgen in België in de Cras Woodshops.

Veelgestelde vragen over dit product

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd of is deze klaar voor afhaling? En hoeveel kost dit?

We bundelden alle informatie over leveringen en afhalingen, samen met de bijhorende kosten op één handige pagina levering en afhalen.


Geen antwoord gevonden?
Stel hier je vraag over "Massieve parket merbau 2V 14 x 115"

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.