Massieve parket Iroko 2V 14x160 met lengtes van 2400 mm

PAR IROKO 2 V 4
Parket iroko groef 2
Parket iroko groef 4
3.539,25 1.905,75 / lot (incl. BTW)
2.925,00 1.575,00 / lot (excl. BTW)
  • 1 lot : 45 m²
Uitverkocht

Specificaties

  • Lengte: 2400 mm
  • Breedte: 160 mm
  • Dikte: 14 mm
  • Aangeboden door: Dubois-Parquet
  • SKU: 126010

Productomschrijving

Iroko valt op door de lichte kleur van het hout. Deze hardhoutsoort is verkrijgbaar in kleuren variërend van donkergeel tot licht bruin. Deze hardhoutsoort is met duurzaamheidsklasse 1-2 zeer duurzaam. Toch vindt u binnen Iroko nog wel wat verschil in de kwaliteit van het hout. Een goede vuistregel om aan te houden bij deze houtsoort is: hoe donkerder de kleur en hoe zwaarder de plank, hoe duurzamer het hout. Iroko heeft een zeer specifieke structuur, die erg in de smaak valt. Deze houtsoort is door de hoge duurzaamheid en stabiele natuur geschikt voor zeer veel toepassingen. Iroko hardhout is doorgaans noestvrij en wordt veel gebruikt bij (oude) houten gymzaalvloeren. Ook wordt Iroko hout veel toegepast als gevelbekleding, bijvoorbeeld in de vorm van stripes bij een open gevel.

De parket heeft een tand en groef systeem en moet nog behandeld worden.

Dit lot Massieve parket Iroko 2V 14x160 heeft een V-groeven aan de lange zijde van de plank. De dikte van de planken is 14 mm en de breedte is 160 mm Dit lot bevat planken met lengten van 2400 mm.

Dit lot is 45 m² groot.

Toepassingen

Woonkamer | Slaapkamer

Accessoires

Wij raden Mapei producten aan indien je deze massieve parket wenst te verlijmen. Deze zijn te verkrijgen in België in de Cras Woodshops.

Veelgestelde vragen over dit product

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd of is deze klaar voor afhaling? En hoeveel kost dit?

We bundelden alle informatie over leveringen en afhalingen, samen met de bijhorende kosten op één handige pagina levering en afhalen.


Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.