Massieve parket Iroko 2V 14x160 met lengtes van 700 tot 2300 mm

IMG 5355
IMG 5353
PAR038 1
IMG 5356
PAR038 2
2.751,54 1.501,61 / lot (incl. BTW)
2.274,00 1.241,00 / lot (excl. BTW)
  • 1 lot = 35 m²
Uitverkocht

Specificaties

  • Breedte: 140 mm
  • Dikte: 14 mm
  • Aangeboden door: Dubois-Parquet
  • SKU: 125997

Productomschrijving

Iroko valt op door de lichte kleur van het hout. Deze hardhoutsoort is verkrijgbaar in kleuren variërend van donkergeel tot licht bruin. Deze hardhoutsoort is met duurzaamheidsklasse 1-2 zeer duurzaam. Toch vindt u binnen Iroko nog wel wat verschil in de kwaliteit van het hout. Een goede vuistregel om aan te houden bij deze houtsoort is: hoe donkerder de kleur en hoe zwaarder de plank, hoe duurzamer het hout. Iroko heeft een zeer specifieke structuur, die erg in de smaak valt. Deze houtsoort is door de hoge duurzaamheid en stabiele natuur geschikt voor zeer veel toepassingen. Iroko hardhout is doorgaans noestvrij en wordt veel gebruikt bij (oude) houten gymzaalvloeren. Ook wordt Iroko hout veel toegepast als gevelbekleding, bijvoorbeeld in de vorm van stripes bij een open gevel.

De parket heeft een tand en groef systeem en moet nog behandeld worden.

Dit lot Massieve parket Iroko 2V 14x160 heeft geen groeven. De dikte van de planken is 14 mm en de breedte is 160 mm Dit lot bevat planken met lengten van 700 tot 2300 mm.

Dit lot is 35 m² groot.

Toepassingen

Woonkamer | Slaapkamer | Keuken

Accessoires

Wij raden Mapei producten aan indien je deze massieve parket wenst te verlijmen. Afwerken kan met producten van Rubio Monocoat. Deze zijn te verkrijgen in België in de Cras Woodshops.

Veelgestelde vragen over dit product

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd of is deze klaar voor afhaling? En hoeveel kost dit?

We bundelden alle informatie over leveringen en afhalingen, samen met de bijhorende kosten op één handige pagina levering en afhalen.


Waarom worden er parket- en laminaatvloeren aangeboden op woodlet.be?

De aangeboden massieve en half-massieve parket- en laminaatvloeren zijn allemaal eindereeksen. Deze houten vloeren en goedkope laminaat parket zijn dan ook nog in uitstekende kwaliteit!
Naast de laminaat parket bieden we zowel onbehandelde als behandelde (half-) massieve parketvloeren aan.


Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.