“De producten die op woodlet.be aangeboden worden bevinden zich op verschillende locaties in ons netwerk. Om onze uitzonderlijk scherpe prijzen te kunnen handhaven worden deze producten niet getransporteerd naar en beheerd vanuit één centraal magazijn. Onze logistieke dienst treedt pas in actie van zodra producten verkocht worden.”

Daarom geven wij per product zeer duidelijk aan op welke locatie het product gestockeerd wordt.

Bij het plaatsen van een bestelling op woodlet.be kan je ervoor kiezen om de volledige bestelling...
(1) ... te laten leveren op een leveringsadres naar keuze in België.
(2) ... af te halen (Click & Collect) op de locatie waar het product gestockeerd wordt OF op een door jou gekozen locatie uit ons netwerk.

Leveringskosten

< € 1500 (excl. BTW)≥ € 1500 (excl. BTW)
Levering in België€ 125€ 17,50
Afhalen zonder intern transportGratisGratis
Afhalen na intern transport€ 50

Gratis

*Informeer naar onze voorwaarden voor levering bij een losplaats binnen een lage emissiezone. De losplaats moet steeds bereikbaar zijn voor zwaar vrachtverkeer.

Levering in België

Je laat je bestelling thuis, in je werkplaats of op een (werf)adres naar keuze leveren. Wij doen de rest.
De levering gebeurt door ons eigen transportbedrijf: zij hebben reeds jarenlange ervaring in het transport van onze producten. Hou er rekening mee dat dit met grote vrachtwagens gebeurt en deze dus moeten kunnen parkeren aan het leveringsadres.

Het is onze bedoeling om te leveren binnen de 10 werkdagen nadat je je orderbevestiging van ons ontving. We contacteren je telefonisch daags voor de levering om je hiervan op de hoogte te brengen.

Volgende prijzen zijn van toepassing op elke bestelling die geleverd moet worden in België:

  • € 125 excl. BTW
  • € 17,50 bij bestellingen vanaf € 1500 excl. BTW

Afhalen = Click & Collect

Indien je ervoor kiest om de volledige bestelling af te halen binnen één van de locaties in ons netwerk, kan het zijn dat wij een logistieke kost moeten aanrekenen. Dit is enkel het geval indien wij bepaalde producten uit de bestelling moeten transporteren naar een andere locatie.

Er kunnen zich namelijk 2 situaties voordoen:

(1) Afhalen zonder intern transport

Indien de producten uit de volledige bestelling zich allemaal op één en dezelfde locatie bevinden, kan je 1 werkdag later je bestelling afhalen op diezelfde locatie (nadat je je orderbevestiging van ons ontving).
Zorg dat je je orderbevestiging als bewijs kan voorleggen bij het afhalen van je bestelling.

  • GRATIS afhalen, geen logistieke kost

(2) Afhalen na intern transport

Indien de producten uit de volledige bestelling verspreid liggen over meerdere locaties, of je wenst de volledige bestelling af te halen op een door jou gekozen locatie (verschillend van waar de volledige of een deel van de bestelling gestockeerd is), dan kan je 5 werkdagen later je bestelling afhalen op de gekozen locatie (nadat je je orderbevestiging van ons ontving).
Zorg dat je je orderbevestiging als bewijs kan voorleggen bij het afhalen van je bestelling.

  • € 50 excl. BTW
  • GRATIS bij bestellingen vanaf € 1500 excl. BTW