Hout waarde geven… we doen het als houtbedrijf elke dag, al meer dan 140 jaar lang! Voor elk stukje hout dat een boom prijsgeeft zoeken we een toepassing… en dus ook een klant. Houtkeuze, duurzaamheid, afmetingen, … ieder project heeft zijn specifieke eisen.

“Voor elk stukje hout dat een boom prijsgeeft zoeken we een toepassing… en dus ook een klant.”

Aangezien we als bedrijf proberen te anticiperen op de vragen van onze klanten, maken we een inschatting van welke producten we nodig zullen hebben. We produceren en kopen aan op basis van een 'prognose'. Aangezien het werkelijke verbruik daar soms van afwijkt, ontstaat soms een overstock. Zo’n reststock kan ook ontstaan door de lancering van nieuwe collecties of door technische innovaties.

Ook voor die producten blijven we echter zoeken naar een geschikte eindbestemming. En die ligt misschien bij jou? Ben je op zoek naar een buitenkansje of een koopje, dan ben je aan het goede webadres in deze hout outlet.

Header banner stock massief hout

Op woodlet.be kan je hout online kopen: eindereeksen en tweede keus producten aan een vriendelijk prijsje. Goed voor je budget, want superscherp geprijsd. Goed voor je project, want toch professioneel materiaal. Goed voor de duurzaamheid, want je helpt ook die producten aan een bestemming. Win-win noemen ze dat.

Ontdek ons outlet aanbod

Header banner stock plaatmateriaal

Heb je nog vragen voor ons? Wij helpen je graag verder.
Welkom op woodlet.be!