Woodlet.be maakt als hout outlet aanbieder deel uit van de Cras Woodgroup. Cras Woodgroup heeft een eigen importbedrijf en is daarnaast ook fabrikant van merken als Collstrop (tuinhout), Dubois-Parquet (parketvloeren), Brems doors (binnendeuren) en Wood on Walls (houten gevelbekleding). De belangrijkste activiteit binnen de groep is echter die van houthandel: onder de naam Cras Woodshops heeft ons bedrijf een netwerk van 16 eigen houthandels uitgebouwd.

Je vindt op woodlet.be dan ook professionele producten die wij aan de vakman verkopen.
Kan je met die materialen ook zelf aan de slag? Natuurlijk!
Maar ben je zeker dat jij die ondervloer goed kan beoordelen als je parket wil plaatsen? Welke onderstructuur gebruik je best voor een terras in hout? En ken je de gouden plaatsingsregels rond ventilatie en isolatie als je een houten gevelbekleding wil plaatsen?

“Ben je niet zeker van je stuk? Dan kan het geen kwaad om een vakman te raadplegen.”

Als je niet zeker bent van je ‘stuk’ en optimaal wil genieten van je investering, dan kan het geen kwaad om een specialist te consulteren. Heb je niet meteen een adres van een houtvakman voorhanden? Neem contact op met een Cras Woodshop in je buurt. Zij kennen er nogal wat ;-) en bevelen jou graag een vakman aan in functie van jouw project.