Ben je op zoek naar witte meubelpanelen of een meubelpaneel met een bepaalde kleur of decor? Op onze website vind je een uitgebreid aanbod eindereeksen en overstock melamine platen voor interieurbouw.

Daarnaast geven we gedurende de maand december bovenop onze scherpe outletprijzen 10% extra korting op deze melamine platen.

Deze artikelen worden gekenmerkt door een "-10% EXTRA" label op de productfoto's.

Deze korting wordt automatisch verrekend bij het plaatsen van je online bestelling. Je hoeft dus geen kortingscode in te vullen. Je zal merken dat er op de pagina van het winkelmandje automatisch een "totale korting" onder het subtotaal vermeld wordt. Makkelijk, niet?

Ontdek ons aanbod melamine platen

Wat is een melamine plaat of meubelpaneel?

Melamine is een dunne afwerkingslaag die bestaat uit een decoratief papier met daarbovenop een laagje kunsthars dat onder hoge druk en temperatuur langs weerszijden van een plaat wordt verlijmd. De melamine wordt meestal verkleefd op een spaanplaat.

Melamine platen worden hoofdzakelijk gebruikt voor het vervaardigen van meubels.

“Binnen de collecties van Finsa en Polyrey is er volledige kleurkoppeling mogelijk.”

Wens je een bijhorende kantenband of HPL plaat met hetzelfde kleur of decor? Binnen de collecties van Finsa en Polyrey is er volledige kleurkoppeling mogelijk.
Neem even een kijkje in ons aanbod HPL (laminaat) en toebehoren of contacteer ons met je vraag zodat we een oplossing kunnen voorstellen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.