Nog niet helemaal voorbereid op de lente? Kan jouw tuin, terras en/of gevel nog wat opknapwerk gebruiken om deze zomer en lente volop van het mooie weer te kunnen genieten? Dan steek jij komende weken wellicht de handen uit de mouwen om jouw tuin helemaal op punt te stellen.

Geen zin om grote budgetten te spenderen aan deze opknapwerkjes? Dan weet je het ondertussen wel al... bij ons ben je aan het goede adres! Want bij Woodlet vind je hout voor al jouw voorjaarsklussen tegen een voordelige prijs.

Een nieuw of extra houten terras?

Een nieuw terras aanleggen vooraan je tuin om op zomerse dagen ‘s ochtends te genieten van een heerlijke tas koffie bij een ontspannend ontbijt? Of een tweede terras te installeren achterin de tuin om op zonnige dagen te genieten van de laatste avondzon?

Of je nu op zoek bent naar een groot of klein lot terrasplanken, in onze categorie “terrassen” vind je hout voor terrassen in allerlei maten en kleuren… en dus ook in een verscheiden aanbod houtsoorten. Momenteel hebben we een ruim aanbod in houtsoorten Merbau en Keruing in ons assortiment.

“Merbau is een perfect alternatief voor terrasplanken in bankirai. Het is een houtsoort die met zijn duurzaamheidsklasse 1/2 perfect dienst doet als terrasplank. De planken zijn roodbruin en verkleuren naar natuurlijk grijs.”
Woodlet merbau

Ontdek ons aanbod houten terrassen >>

Warme houten accenten met ons tweedekeus tuinhout.

Hout creëert meteen een warm gevoel in de tuin… Kleed je tuin aan met een houten accent uit onze categorie ‘tuinhout” en bekom in een vingerknip extra warme gevoel en sfeervolle uitstraling. Ben je momenteel op zoek naar een goedkope houten tuindeur, landelijke tuinpoort of een tuinscherm om een windvrij hoekje te creëren in je tuin? Ontdek dan zeker onze rubriek tuinhout!

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en schrikt een nieuw DIY-projectje je helemaal niet af? Bekijk dan zeker ook ons aanbod constructiehout en tuinpalen en wie weet geef jij binnenkort je creatieve idee vorm met één van onze materialen.

Ontdek ons volledig assortiment tuinhout >>

Tuinhout

Bekijk o.a. de Duke landelijke poort en het Collstrop Elegant tuinscherm van hierboven.

Tweedekeus houten gevelbekleding

Slordige achtergevel? Geef hem dit voorjaar nog een upgrade met massieve houten planken en wie weet draagt jouw gevel komende zomer ook nog bij aan een natuurlijke uitstraling van je tuin en/of terras.

In ons aanbod vind je o.a. massieve gevelbekleding in padouk, ceder, ayous.

Ontdek ons aanbod gevelbekleding in massief hout >>