Ook al gaven we tijdens de maand oktober bovenop onze outletprijzen 10% extra korting, het is nooit te laat om goedkoop nieuwe binnendeuren te bemachtigen.

Omdat we in onze outlet enkel overschotten, eindereeksen en tweede keus producten aan een vriendelijk prijsje aanbieden, vind je ook zonder de extra korting goedkope binnendeuren in ons aanbod plaatsklare deurgehelen.

Bekijk het aanbod goedkope binnendeuren

Wat zijn "plaatsklare deurgehelen"?

De producten die wij onder de categorie plaatsklare deurgehelen aanbieden zijn zowel aparte deurbladen als kozijnen (kassementen) die allemaal reeds voorzien zijn van scharnieren. De deurbladen bevatten tevens reeds een slot.

Natuurlijk past niet iedere deur in om het even welk deurkozijn!
Daarom geven wij op iedere productpagina van een deur de passende kozijnen overzichtelijk weer bij de "gerelateerde producten". Omgekeerd bieden we op iedere productpagina van een deurkozijn een overzicht van de passende deuren uit het aanbod op woodlet.be.

PS: Je vindt in deze categorie ook een aantal producten terug waar zowel de deur als de deurkozijnen in 1 lot verkocht worden. Dit wordt telkens duidelijk vermeld op de productpagina.

Ben je niet zeker of een deur en een kozijn bij elkaar horen?
Aarzel dan niet om onze klantenservice te contacteren of je vraag te stellen via het formulier op de respectievelijke productpagina.