Gedurende de maand oktober geven we bovenop onze outletprijzen 10% extra korting op alle plaatsklare deurgehelen.

Deze artikelen worden gekenmerkt door een "-10% EXTRA" label op de productfoto's.

Deze korting wordt automatisch verrekend bij het plaatsen van je online bestelling. Je hoeft dus geen kortingscode in te vullen. Je zal merken dat er op de pagina van het winkelmandje automatisch een "totale korting" onder het subtotaal vermeld wordt. Makkelijk, niet?

Bekijk de goedkope binnendeuren met 10% extra korting

Wat zijn "plaatsklare deurgehelen"?

De producten die wij onder de categorie plaatsklare deurgehelen aanbieden zijn zowel aparte deurbladen als kozijnen (kassementen) die allemaal reeds voorzien zijn van scharnieren. De deurbladen bevatten tevens reeds een slot.

Natuurlijk past niet iedere deur in om het even welk deurkozijn!
Daarom geven wij op iedere productpagina van een deur de passende kozijnen overzichtelijk weer bij de "gerelateerde producten". Omgekeerd bieden we op iedere productpagina van een deurkozijn een overzicht van de passende deuren uit het aanbod op woodlet.be.

PS: Je vindt in deze categorie ook een aantal producten terug waar zowel de deur als de deurkozijnen in 1 lot verkocht worden. Dit wordt telkens duidelijk vermeld op de productpagina.

Ben je niet zeker of een deur en een kozijn bij elkaar horen?
Aarzel dan niet om onze klantenservice te contacteren of je vraag te stellen via het formulier op de respectievelijke productpagina.

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze cookie policy.